The smart Trick of Google Analytics Nedir That Nobody is Discussing

Wiki Article

google analytics nedir

Yine, isminden de anlaşılacağı gibi bu rapor kullanıcıların coğrafi konumları ve kullandıkları dillerle ilgili veri sağlıyor. Davranış

Gerçek zamanlı sayılar, site trafiği hakkında temel bilgiler sağlar ve kullanıcı davranışını anlamanıza gardenımcı olur. Ve aşağıdaki gibi şeyler:

Google Analytics kurulumu için öncelikle bir Google hesabına sahip olmanız gerekir. Eğer yoksa kolayca yeni hesap oluşturabilirsiniz.

Website Hızı raporu, hangi içeriğinizin ne kadar hızlı yüklendiğini ve hangi iyileştirmeleri yapmanız gerektiğiyle ilgili öneriler sunmaktadır.

Alternatively, you are able to shift forward being aware of which methods you might want to improve and which procedures your Firm can Construct on.

js. Its said purpose was to unify the tagging procedure to simplify implementation. This new tag variety is a substitute for the present Analytics.js tag kind or Google Tag Supervisor.[36]

Google Analytics ile Website sitesi sahipleri ziyaretçilerinin hangi kaynak ve kanallar üzerinden sitelerine geldiğini, sitede hangi sayfaları gezdiğini ve sitede ortalama olarak ne kadar durduklarını tespit edebilirler.

Hesap yükseltme işlemi tamamlandıktan sonra, World-wide-web sitenize veya mobil uygulamanıza Google Analytics 4 etiketlerini eklemeniz gerekir.

Sayfanın alt kısmından İzleme Kimliğini Al'ı tıklayın ve Hizmet Şartları Sözleşmesini kabul edin.

Once you've Analytics integrated with your site, you may begin making use of Google Analytics Nedir its features to know and increase your Corporation’s on the internet presence.

Hedef kitle sekmesi, hedef kitlenizin ilgi alanlarına, sitenizdeki davranışlarına (katılım gibi şeyleri kapsar), ne tür bir mobil cihaz kullandıklarına ve daha fazlasına dalmanıza da olanak tanır.

 Arama Motoru Optimizasyonu hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak hemen dijital pazarlama uzmanlarımızla iletişime geçin.

The new version of Google Analytics, also called GA4, is supplied with further anonymization Google Analytics Nedir of person information through which the GA4 anonymizes IP addresses of all consumers by default, that means it's impossible to complete any changes for this setting.[sixty six] Aid and coaching[edit]

Birden çAlright World-wide-web siteniz varsa, belirli bir alan advertisementını aramak için tarih aralığının altındaki arama kutusunu kullanabilirsiniz.

Report this wiki page