A Simple Key For petek servisi Unveiled

Wiki Article

Kombi Radyatör petek temizleme bakım ve tamir işlerinizi itina ile ve %one hundred müşteri memnuniyeti ile yapmaktayız

Kullandığımız kimyasal ithaldir. Her Petek ayrı ayrı yıkanır yapılan işlem göz boyama değil müşteri memnuyetidir

petekler çalışmıyor ise, ortamı ısıtan ve belirli aralıklarla bakım gerektiren bir sistemdir. Bu nedenle kışa girmeden petek bakımlarının yapılması gerekir.

You are utilizing a browser that won't supported by Facebook, so we've redirected you to definitely a less complicated Variation to provde the finest expertise.

Haşim usta eline koluna sağlık güler yüzlü işinin ehli emeğinin hakkını sonuna kadar hak ediyor Teşekkür ederim.

Radyatör ve tesisatınız özel yeni nesil cihazlarla bu iş için üretilmiş özel kimyasalla yıkamasını yapıp koruyucu kimyasalını atıp kombi ve tesisatınızı kış a hazırlıyoruz İrtibat

Kombi petek bakımlarımızı ve arızalaromızı hakki ile yapiyoruz begenmeyene üçreti iyade ediyoruz dogru iş yapmak bizim adımız

It seems like you had been misusing this feature by going way too speedy. You’ve been temporarily blocked from working with it.

petekler altı ısınmıyor ise büyük bir ihtimal peteklerde hava olabilir. bu durumda petek ya tamamen ısınmaz yada altı sıcak olmaz

Kombi temizliğinde petek servisi ise, kombinin parçaları temizlenir. Bu hizmetin ikisini de güvenli bir şekilde firmamızdan alabilirsiniz. Her iki konuda da uzmanlaşmış kişilerle kaliteli hizmet sağlıyoruz.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla istanbul petek servisi işini yaptırman için, petek servisi Armut üzerinden teklif seçtiğin istanbul petek servisi işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

İstanbul çok kalabalık bir şehir bu sebeple belli bir zaman sonra binalarda kirlilikler ortaya çıkabiliyor. Özellikle birçAlright binada hala eski radyatör ve peteklerin kullanılması İstanbul’da petek temizleme hizmetine olan ihtiyacı artworkırıyor.

Tesisat temizliği yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır bu noktalar çAlright dikkat edilmesi gerekir. Eğer ki gerekliyse temizlik esnasında mutlaka kimyasal koruyucu kullanılması gerekir. Kombi ve petek parçaları temizliği engelleyecek şekildeyse sökülerek yapılmalıdır.

Anında Temizlik olarak petek radyatör kombilerinizin temizliğinizi yapmakta sizlere hijyenik ve daha verimli daha istanbul petek servisi sağlıklı çalışmalarını sağlamaktayız. İşlerimizi garantili olup birebir kendi firma sahibi tarafından takip edilmektedir.

Report this wiki page